Monday, November 19, 2012

Rivulet Cowl

Jeg har færdiggjort denne lille sag her i weekenden. Strikket på pind 10 med Wilfert's Oporto garn. Se detaljer på min Ravelry projektside, hvor man også kan finde opskriften, som er gratis.Men jeg er nu ikke specielt vild med at strikke i så tykt garn med så store pinde. Det glider noget nemmere med pind 3-4, som jeg elsker. Men jeg havde brug for noget instant gratification, og man må sige, at det går hurtigt, at strikke i tykt garn. Dog begyndte jeg på den, før jeg købte den nye vinterjakke, og jeg synes ikke den passer til det lilla. Men Mio har en mørkeblå vinterjakke, som matcher rigtig godt med det gule. Så han har sagt, at han gerne vil overtage den. Den kan da sagtens gå en mand, ik?7 comments:

 1. Hvor er det flot Nina! Du er en total strikkehaj - tror da vist jeg skal ind på Ravelry. Jeg er også mest til pind 3 - 5 (bruger knit pro), men kunne være et fint projekt at kaste sig ud i.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Anita. Du skal helt sikkert tage et kig ind på Ravelry. Der er så mange projekter og opskrifter, man kan lade sig inspirere sig af. Jeg er også vild med mine knit pro.

   Delete
 2. Det er rigtig flot. Umiddelbart tænker jeg at det kan han sagtens gå med! Det kommer nok an på hans stil ellers:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nu er den afprøvet på gemalen, og den klæder ham meget, så det er super ;)

   Delete
 3. Super, super fedt altså!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Og tillykke med lille A. Jeg håber, at alt går vel, og at I alle trives

   Delete