Monday, December 10, 2012

***

Så gik der endnu et år. Jeg ved godt, at det er kliché at sige at tiden bare suser afsted, men ikke desto mindre er det sådan, jeg oplever det. Og sikke et år vi har haft i 2012. Vi flyttede ind i huset lige omkring jul sidste år, så vi har nu boet her et helt år. 3 gange x vand i kælderen, 1 x vildfaren rotte med dertil hørende følgeskader, 1 x udskiftning af fjernvarmerør og vandrør, 100 x hængepartier og 45 x nye hækkeplanter, der ikke vil tage ordentlig ved. Livet som husejere har i den grad overrasket os, og jeg savner af til til vores ubekymrede tilværelse i den lille lejlighed, men til trods for det, nyder vi huset hver dag.

Jeg fejrede min fødselsdag på dagen med gode venner og deres børn. Jeg er blevet forkælet med de lækreste gaver. Bl.a. denne her og to par lækre strømpebukser herfra. Det var en hyggelig eftermiddag/aften med glade børn og voksne.

5 comments:

 1. Tillykke med dagen :) Det ser ud til, at det var en dejlig dag! Og sikke dejlige gaver! Jeg tør ikke købe strømpebukser fra Wolford. Jeg er bange for, at børnenes velcro river dem i stykker! Eller ... nu jeg tænker over det, er der vist ikke velcro i Silkes flyverdragt!?

  Jeg er sikker på, at du var en smuk brud. Også 41+0 :) KH K

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Kirsten. Jeg tror nu heller ikke jeg beholder begge par. Man kan vel få ca. 4 par fra H&M for samme pris ;), og så er det ikke så bittert hvis de går i stykker. Nu er det min tur til at være hjemme med sygt barn. Ea har skoldkopper, så hun er hjemme hele ugen. Good luck til mig ;) Håber Silke har det bedre. Kh Nina

   Delete
  2. Oh no ... Det havde Silke allerede da hun var 1 år. God bedring:-) Silke har det bedre! Kh K:-)

   Delete
 2. Stort tillykke :) Sikke nogle lækre gaver - er helt misundelig på de fine Pernille Corydin øreringe, men måske jeg er heldig til jul.
  God bedring med Ea, den stakkel (man kan få noget hvidt creme på apoteket, som gør at det ikke klør så meget - det gjorde vi med Frederikke)

  ReplyDelete