Tuesday, January 15, 2013

!!!

Sidder og ryster i bukserne over vores situation ift. pasning af Uma. Hun skal overtage Eas plads i vuggestuen, og vi fik det endeligt bekræftet med brev fra pladsanvisingen, da vi kom hjem. Men brevet er blevet afsendt d. 4/1, altså den dag vi rejste, og skulle senest have været bekræftet d. 12/1, altså den dag vi kom hjem. Det opdagede jeg i går, da jeg skulle til at poste brevet. Vi kørte i hast ud med brevet i Viby, men de modtager det først i dag. Nu sidder jeg og er pisse bange for, at pladsen er røget til en anden. For så dør jeg! Men hvad sker der også for 8 dages svartid? Nu har vi ventet og ventet på svar, og så kommer brevet lige nøjagtig inden for de 7 dage vi er væk. De åbner kl. 10, så får vi svar. Jeg har ondt i maven over det.


6 comments:

 1. Åh gisp! Krydser fingre for jer!
  Morten ringede også lige til pladsanvisningen i dag - der er så ikke plads til Daniel i Hasselager pr. 1. marts, så nu må vi finde ud af, hvad vi så lige gør... Altså den pladsanvisning!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh nej, jeg håber det løser sig for jer. Nå, men ro på, pladsen er stadig vores, heldigvis. Er mega lettet ;)

   Delete
 2. Håber for jer, at i har fået pladsen.
  De må da have forståelse for situationen...

  ReplyDelete
 3. Dejligt at det endte godt. Hvad sker der lige for kommuner og svartider/frist. Her i Esbjerg sender kommuner typisk B-post, så da jeg modtog vores brev om pladsanvisning til lillesøster en fredag, skulle jeg ringe senest mandag ellers gik pladsen til en anden!?!?

  ReplyDelete
 4. Puhh, dejligt I fik pladsen - har sådan tænkt på dig her i dag. Det er jo super vigtigt at man får en god plads, det har vi i hvert fald erfaret da vi er SÅ glæde for vores vuggestue til Karla :) KH Anita

  ReplyDelete