Sunday, February 10, 2013

sniksnak & the winner is...

Den primære årsag til, at jeg startede min blog er den ekstremt givende effekt det får på én, når man deler og udstiller sin hobby. Jeg har mange dejlige venner, men ingen med hvem, jeg kan dele min allerstørste hobby med. Venner møder man i skolen og kollegaer på arbejdet, og hobbyer er sjældent det, man finder fællesskab om, og som binder én sammen. Sådan har det i hvert fald ikke været for mig.   Heldigvis fandt jeg Lise for en del år siden, efterhånden. Eller rettere tilbage i 2007, hvor hun var den første, jeg mødte på min egen alder, der også strikkede. Vi har 1000 andre ting til fælles men jeg elsker, når vi lirer den af og snakker vores helt eget strikkesprog. I dag handler mange blogs om meget andet end selve hobbyen. Vi inviterer indenfor, og deler stort og små og finder ud af, at vores liv har meget til fælles. For mig er det kreative det drivende og derfor ærgrer det mig også, at der går så lang tiden mellem mine kreative indslag. Jeg har 100 projekter i hovedet, men hvor forsvinder tiden hen? Blot en lille refleksion her søndag aften, hvor igen har fået syslet alt for lidt. Men bare rolig, i mit hovedet har jeg syet to kjoler, strikket en hue, malet en dør og sovet middagslur!


BTW så blev det nummer 20 kommentar ud af de 27, der har vundet Kähler kanden. Tillykke, Christina du er vinder af min allerførste give away!


5 comments:

 1. Hear hear... Ideerne står i kø for at blive til noget! Men tiden er ikke altid det der er mest af.
  Det er så skønt at møde ligesindede... Jeg troede også i mange år at jeg var en særling med alt mit syning og strikning, heldigvis var der da familiemedlemmer der satte pris på det! Men så begyndte jeg at læse blogs! Og jeg er ikke så sær alligevel!

  ReplyDelete
 2. Ha ha ha ha, det kender jeg alt for godt selv;-) Jeg bor også helt anderledes smart og færdigt oppe i mit hoved, end jeg gør i virkeligheden;-) Og skabet er fyldt med lækre hjemmegjorte ting til hele familien:-)

  ReplyDelete
 3. Du taler som jeg tænker - i et alt for travlt liv med børn og job blir der ofte langt fra tanke til handling. Hos mig sker der desværre alt for ofte det, at jeg starter en masse ting men mister interessen for enten farve, snit eller andre dele af projektet før det er færdigt :-) Og også her savner jeg ofte veninder der deler mine kreative interesser. God søndag aften :-)

  ReplyDelete
 4. Ej jeg troede lige det var mig, da der stod Christina:)
  Åh jeg kender det godt. Både det med ideerne og nogle at dele det med! Udover min familie kender jeg meget få der strikker (eller syer). Og i så fald er det projekter som et halstørklæde mv. Men bloggen har givet mange "virtuelle" venner (og nogle uden for skærmen) som man kan dele med.

  ReplyDelete
 5. Det er i hvert fald super hyggeligt at følge med her på bloggen:) De kreative indslag kommer når der er plads til det ;) Glæder mig til vi ses. Så skal der Strikkes...

  ReplyDelete