Friday, February 15, 2013

Sofadate

Det glæder mig, at så mange travle småbørnspar prioriterer tiden og finder anledning til at nyde hinanden til lidt god mad og vin. At anledningen er Valentinsdag, kan jo som sådan være ligegyldigt.

Vi er for dårlige til det. Inden vi fik Uma, da Ea var lille, blev det til et par biografture og koncert med Oh land (vi kom derned, fik en øl og hørte de første 3 opvarmningsnumre, inden min søster ringede, at Ea havde brækket sig og var mega dårlig), men at gå på date er vi for dårlige til. Det skal så også lige siges, at vi købte huset da Ea var 1 år og brugte 9 måneder på at renovere. Alt overskud og penge blev sat i huset.

Nu dater vi hver aften med en god serie og lækkerier i kompensation for trætheden og bøvlet med to små, jajaja undskyldninger er der mange af. I starten da vi lærte hinanden at kende, så vi Lost og Heroes, men nu er vi endelig blevet hooked på noget igen. Homeland. Hvis ikke I har set den, så hop på den. Det er super hyggeligt, at have noget at samles om, når børnene er puttet. Og her mener jeg ikke tv-avisen eller sporløs ;).

12 comments:

 1. Ind i mellem er det godt at glædes med at "nøjes". Vi herhjemme har ikke bedsteforældre der kan tage vores unger natten over eller blot et par timer om dagen, så når det sker, at vi får en time eller to alene, så er det, når vi holder fri sammen.. Vores aftener er også noget hø.. (børn der sover skidt)... vi ved at det er en periode vi skal igennem.. Børnene bliver større.. så vi nyder at nøjes.. så forstår dig så godt Nina..

  ps.. tak for den smukke kande.. Den er virkelig fin!
  knus C

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, man må se det som en fase af ens liv, og det ser jo helt sikkert anderledes ud om nogle år. Selv tak for kanden ;) Kh Nina

   Delete
 2. Det er uvurdeligt med forældretid.... Her et det i den grad på underskudskontoen! Jeg kan personligt godt li' en go' serie, desværre er manden SLET ikke hooked på sådan noget....øv øv, mener det er tidsspilde, så det gavner selvfølgelig ikke situationen!
  Men hva' vir har lillebror på 3 1/2 mdr. så er der bare dømt babybehov om aftenen!
  De 2 andre sover heldigvis rigtig godt:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi er heldigvis ret enige om, hvad der er sjovt at se. For det meste. Dejligt med to godt-sovende børn og en lillebror der skal nusses og puttes om i aftensstunderne. Det giver da om noget mening!

   Delete
 3. Vi så LOST på fuldt blus før børn! :) Og jeg synes i øvrigt også at hjemmedates er hyggelig. Tak for tip om ny serie! Kh K:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh Lost - vi var også totally hooked! Sig endelig til, hvis du har nogle anbefalinger. Jeg har hørt at GIRLS, den nye Hbo serie skulle være meget sjov. Men det er mere humor en spænding.

   Delete
 4. Ja, man må jo ta' hvad man kan få. Her bliver det også mest til sofadates... Vi har lige fået nyt TV og Netflix, så der er basis for mange :) Sherlock er min favorit (som heldigvis også fænger hos manden), men der er desværre kun 9 timers underholdning (med 4,5 timer mere undervejs). Der er mange andre krimiserier, jeg også gerne vil følge med i, men dér er han knapt så entusiastisk, og så duer det jo ikke - så ligesom dig er jeg også på udkig efter anbefalinger.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Altid godt med anbefalinger. Må lige se en trailer for Sherlock ;)

   Delete
 5. Sofadates bliver også værdsat her. Faktisk mangler vi en ny god serie - måske vi også skulle prøve Homeland... Kan også varmt anbefale Game of Thrones, meget spændende.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Games of Thrones har jeg hørt super meget godt om. Er bare bange for at jeg er for sart til den slags serier ;) Men nu er der flere der har sagt det, så der må være noget om sagen.

   Delete
 6. Hvor jeg kender det! Vi trænger så meget til at komme mere ud sammen. Men det er bare ikke tot det sker. Vi har også set Homeland sammen... skidegod serie :) Ellers er vi vilde med Game of Thrones også.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi bliver nok nødt til at se Games of Thrones, selvom jeg hele tiden har sagt, at jeg er for sart til den slags ;)

   Delete