Monday, March 25, 2013

Hip hurra

Hun er blevet fejret med manér. Hele 3 gange har vi spist kage og sunget fødselsdagssang, og nu tror jeg nok også vi er færdige med at spise fødselsdagsboller for et et stykke tid. Jeg bager altid ud fra Camilla Plums opskrift på fødselsdagsboller, og det er utroligt, hvor mange kommentarer de får med på vejen. Det er virkelig lækre. Præcis som de skal være med masser er hvedemel, smør og kardemomme.

Hun fik mange fantastiske gaver, primært legetøj. En af de helt klare favoritter er p.t. sminkehoved. Af os fik hun en voksendyne og sengetøj og af Uma en lille melaminkop fra Design Letters.

Jeg havde så travlt med at hygge mig, at jeg fuldstændig har glemt at tage billeder. Jeg har dog postet et fødselsdagsbillede her som billede 12/52.
6 comments:

 1. Tillykke med hende. Jeg havde en sminkedukke næsten magen til som barn. Den var et hit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hun er helt vild med sminkedukken. Det sjoveste er vist at tage sminken af med vatrondeller og renselotion, men det er til gengæld også helt vildt sjovt, synes hun. Jeg havde også selv én som barn. Tror det var Barbieudgaven ;)

   Delete
 2. Stort tillykke med hende, hvor ser hun bare dejlig ud på billedet :)
  Har du også kreeret den fine kjole? Kh A

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Anita. Tak ska du have. Kjolen er Norlie købt brugt på Trendsales. Absolut yndlingskjole ;)

   Delete
 3. Stort tillykke, Nina - med din store pige!!! Hvor ser både hun og mor dejlige ud! Og fin kagekone :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Jannie. En hindbærsnitte kagekone kan klart anbefales! Håber I alle 5 har det godt, og er sluppet for for meget sygdom her hen over vinteren. Kh nina

   Delete