Sunday, March 10, 2013

sniksnak

Så blev det søndag igen. Og koldt igen. Det gode vejr i sidste uge fik en helt uventet effekt på mig og mit humør. Syntes egentlig at alt gik ok, men så kom solen, og pludselig strømmede energien ind over mig. Utroligt hvor stor betydning den sol har. Eller så er det bare fordi tingene begynder at vende nu, at energien kommer igen. De sidste måneder af graviditeten med Uma var hårde, og da hun endelig kom, skreg hun og var så urolig, at der ikke var meget overskud. Hun blev god igen, men da det skete, var det blevet efterår og vinter og al energi blev brugt på de to afkom.

Hold nu op, hvor jeg synes, at det har været hårdt at få nummer 2. Ea var en nem baby. Overdrevet nem. Uma knap så meget. Og de to i kombi, helt vildt hårdt! Jeg ved ikke hvad jeg havde regnet med, når man får to børn med to års mellemrum, men jeg tænkte nok, at nummer to var same same, been there done that, men nummer to har været mere end dobbelt så hårdt. Det er i hvert fald sådan, at vi har oplevet det. Det er selvfølgelig også verdens største gave, at se de to hoveder knytte et så særligt og specielt bånd, som vi som forældre kun kan drømme om, at være en del af.

Nu begynder det at vende. Om det er vejret, eller fordi Uma nu er 10 måneder og nem og sjov, det ved jeg ikke. Men jeg nyder det. Så meget at jeg har tilmeldt mig Marapytta workshoppen i århus i april. Der kom et afbud, og jeg var hurtig. Jeg kan dog ikke se mig fri for dårlig samvittighed, da jeg samme uge er på forretningsrejse i Italien og Tyskland fra tirsdag til torsdag og skal så bruge hele weekenden ved symaskinen. Men Line kommer ikke til Århus igen med det samme, og jeg prøve at sy en jakke. Forventningspres... no way (Arh f... kan jeg nu overhovedet finde ud af at sy en jakke? jeg gider ikke være den eneste, der trevler op...). Og så kommer næste problem. Stof?

De fleste der kender mig, vil nok mene, at jeg er meget dristig, hvis jeg vælger én af nedenstående, men det er dem, jeg umiddelbart finder mest tiltrækkende. Om end ikke andet, så bliver det som foer.
  


  

8 comments:

 1. Sikke noget smukt stof, jeg tror det til højre vil være SÅ fint til en jakke:-)
  Du kommer ikke til at fortryde sådan en weekend! Og dårlig samvittighed kan man altid grave frem, men det er der ingen grund til! Du kommer derfra som et nyt og bedre menneske (og mor) , det lover jeg:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg glæder mig altså også helt usandsynligt meget. Lidt presset over om jeg nu kan finde ud af det. Jeg er jo en amatørsyer, og de jakker ser så prof ud. Din er så fed, men jeg tror ikke jeg tør med lynlås.

   Delete
 2. Åh Nina, jeg kender mange hvis 2'er bestemt ikke er 'piece of cake' - omvendt syntes jeg at vores 1'er var hård, så hvis en toer kommer på tale, håber jeg virkelig på en nemmere udgave... Men søskendekærligheden er den altoverskyggende glæde, og jeg glædes hveranden mandag over at se dem sammen når Dorscher alias storesøster kommer :)
  Glæd dig til syworkshoppen - det er så inspirerende, og ja, det sværeste er at vælge...men tror også at den sidste vil være enormt flot evt med turkis/petroleumsblå foer.
  Ha en skøn uge, og nyd dine små :) Kh Anita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det er sjovt, at det man ikke fik første gang, det får man anden gang :). Alle dem der har haft "besværlige" et'ere,de får de nemmeste to'ere. Og med os var det nok bare omvendt. Jeg har godt lige set, at du har været afsted. Sikke fine stoffer og farver. Glæder mig til at se flere billeder. Ha en dejlig uge. Kh Nina

   Delete
 3. Super fine stoffer. Er klart tilhænger af den "prikkede". Held og lykke med kurset.

  ReplyDelete
 4. Jeg tror bestemt vejret spiller ind. Jeg synes i hvert fald det begynder at være nemmere at være mor i det hele taget, når legepladsen kan indtages uden istapper på fingrene. En dag, da jeg stod og puttede en skrigende baby i barnevognen, fordi det er hans tegn på træthed, kom genboen forbi og klappede mig på skulderen, fordi hun syntes, vi havde det så hårdt med en evigt utilfreds baby. Jeg var lidt overrasket over hendes observation, fordi min to-årige var langt mere utilfreds og min baby derfor går under navnet 'milde lillebror'.. Men alting er jo relativt og hvis man har haft en nem etter kan det nok være en stor overraskelse, hvis nr to er krævende. Ligegyldigt glæder jeg mig til forår. Og til baby fylder ti måneder. Jeg er vild med begge mønstre, så du skal da bare sy to og holde en give away:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tak! Nu hvor det igen er blevet r.. vejr, ja så må jeg give hr sol hele æren for det dejlige humør, for det her sne, det orker jeg godt nok ikke mere af. Jeg tror nu også, at vi var sluppet let ved Ea. Hun var virkelig en eksemplarisk baby. Hahaha ja ja ja jeg syr lige to - lad os bare håbe at jeg får den første færdig!

   Delete