Wednesday, January 15, 2014

Ferieproduktion

Desværre er ældstedatteren ikke helt så begejstret, som moren er. Leo-nederdelen er dog godkendt. Og buksedragten er lige lidt stor endnu, men jeg skal have sat en bred ribkant i buksebenene, så den bliver holdt lidt bedre på plads. Mønster og stof er fra stof2000. 


12 comments:

 1. Super skønne ting! Lige i øjet, ihvertfald også for moren her. Synd din datter ikke er enig :-) Har du selv lavet den fine bluse også? Fint ser det ud ihvertfald :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak skal du have. Jeg satser på hun bliver overbevist med tiden ;) det hele er hjemmesyet.

   Delete
 2. Det er da bare så fint det tøj.... Tror desværre, at min datter er fuldstændig på bølgelængde med din, hvad angår meninger om tøj! Så ærgeligt når man har brugt tid, ja og ikke mindst er sprængfyldt med ideer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja de tøser. De er ikke nemme. Hvor er det heldigt man elsker at sy :)

   Delete
 3. Virkeligt lækre ting du har fået lavet..ærgerligt med datterens respons, men forhåbentligt kommer hun alligevel i tanke om at det er fedt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det satser jeg helt klart på. Tak for din søde kommentar ;)

   Delete
 4. Ej, hun er da ikke for klog, hende din datter :-P Det er da SÅDAN nogle lækre ting du har fået syet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe jeg synes også det er lidt fjollet men også lidt sødt ;)

   Delete
 5. Jeg stemmer i. Det er da virkelig fint!! Engang ville min datter have sagt det samme - hun nægtede at røre noget, der lignede bukser. Sådan er det ikke længere - nu er det nederdele og kjoler, der ligger trygt og godt i skabet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Mystisk som det ændrer sig. Ea er heller ikke nær så kjoleforelsket som tidligere men jeg kan se hun ofte gerne vil have det samme tøj på igen og igen

   Delete