Friday, October 26, 2012

Cravings

Siden Mette Blomsterberg i tirsdags lavede kartoffelkager i "det søde liv", har jeg cravet en kartoffelkage, og det er til trods for jeg faktisk aldrig har smagt én. Jeg er til creme og flødeskum big time, og smider du en hel masse marcipan oven i hatten, ja, så er det perfekt, ikke :) Og når man nu er på barsel, så kan man jo lige smutte forbi Langenæs drive-in bager, hvor man både slipper for at tage barnet ud af autostolen og for at blive fristet af metervis af brød og kager. Fornuftig dovenskab: ren win-win :). Kagen var fremragende, måske knap så syndig som Blomsterbergs, men god alligevel, og blev indtaget sammen med kaffe og foran computeren. Det er sgu hygge!


5 comments:

 1. Det program så jeg også. Overvejer stadig om man skulle prøve at kaste sig ud i at lave nogen selv. De så fabelagtigt gode ud ;)

  Super fedt at du er begyndt at blogge igen. Det er totalt hyggeligt at følge med. Måske kommer der også lidt mere gang i min blog snart, for lysten er der, tiden skal bare prioriteres...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lise, ja den var god, men havde sparet lidt mere på creme og fløde i forhold til Blomsterberg. Ring hvis du bager, så kommer jeg gerne til lystrup med strikkepindene :) Hvordan går det med Thomas? Knus

   Delete
  2. Jeg ringer... Vi skal da også snart have en strikke session, ik? ;) Jeg vil gerne se alt, det du får lavet. Jeg er endelig næsten færdig med hulkrustrøjen til Ella. Og den passer hende. Thomas arbejder stadig på projektet... :)

   Delete
 2. Fandt lige herind via mit nu, og sådan et billede her gør mig glad. Jeg hænger på :)

  ReplyDelete