Tuesday, October 30, 2012

Så er der varme ører

Så er elefanthuen til Ea færdig. Det har været lidt en satsning, da Ea har nægtet at prøve huen på i processen, så jeg var ekstremt spændt på om den var for lille. Jeg har strikket en ribkant op, så huen sidder stramt til ansigtet. Jeg har strikket med to tråde i stedet for én, som opskriften siger og den er blevet noget kraftigere i kvaliteten end de tidligere huer jeg har strikket. Måske er det derfor jeg lidt har fortrudt kanten. Måske skulle jeg bare have strikket med en tråd i ribkanten, så den ikke blev så voldsom... Anyways, den er med i vuggeren i dag og hvis jeg fortryder gør jeg ligesom hende her. Det ser nemlig også bare fint ud. For øvrigt så er den også lidt kortere end i opskriften, men jeg løb tør for garn. //Nina13 comments:

 1. Den er da super fin, og hvor er hun kær ;) Det er en super model, som jeg også skal have lavet flere af. Synes ikke det virker for voldsomt med kanten. Den ser bare god varm ud :)

  ReplyDelete
 2. Hej Lise, er faktisk også ok tilfreds med resultatet nu. Hun havde den på i går, men er begyndt at sige, at den klør!! Hvad sker der for det? Jeg tror hun er noget i anti-uld alderen, hvis der er noget der hedder det. Hun vil heller ikke have benvarmere på længere...! Jeg bliver nok nødt til at købe en alm. elefanthue. Hvad har Ella?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ella kan stadig passe dem fra sidste år. Hun har både en uld-elefanthue med bomuldsfor og en hjemmestrikket elefanthue i samme model som den du har lavet til Ea. Den er strikket i stømpegarn (ShiBui) og kradser ikke ;) Men hun er vist heller ikke nået til anti-uld-alderen ;)

   Delete
 3. Hejsa Nina! Den er så fin - og jeg elsker også farven!!! Er det ikke træls at strikke med 2 tråde? Og synes du, den bliver for tynd, hvis man nøjes med en? Tror du, jeg kan vælge den str. der hedder 12-18 måneder til Theo? Han fylder 1 år om 10 dage! Er det ikke bare vildt i sig selv??? Tænk, at jeg snart har en stor dreng på 1 år! :) Iøvrigt så er det nogle fine billeder af Ea - er det nemt at få hende til at lege model? Det kæmper jeg nemlig meget med :) Det og så det med at få hende til at sidde stille :) KH K

  ReplyDelete
 4. Hej K, jo det er måske lidt træls med to tråde, men på den anden side, bliver den dejlig tyk. Jeg synes klart, at du skal nøjes med én tråd til Theos. Alle de andre huer som Ea har haft har været med én tråd ligesom i opskriften. Den bliver dejlig varm alligevel. Vildt han bliver 1 år! Er han startet i vugger? På de her billeder sidder Ea foran fjernsynet, så det gik ok. Ellers kan hun heller ikke sidde stille :)

  ReplyDelete
 5. Hej Nina,

  Jeg ved at dette er et gammelt indlæg - men jeg er lidt interesseret i at høre hvordan du har fået ribkanten på til sidst? :-) Har du samlet kantmaskerne op og så strikket den rundt til sidst?

  Jeg overvejer selv at lave til min niece og nevø, med noget refleksgarn i nogle af ribne, så har de altid refleksen med.

  Men den er super flot.

  Heidi

  ReplyDelete
 6. Hvor er opskriften fra? :)

  Hilsen Nanna

  ReplyDelete
 7. Hvor kan man finde opskrift på denne mega søde hue

  ReplyDelete
 8. Hejsa. Hvor kan man få fat i opskriften?

  ReplyDelete
 9. Hvor er opskriften ???

  ReplyDelete
 10. Var hittar jag mönster till den fina lila fina balaclava?
  ullnysch@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Hej. Jeg vil rigtig gerne købe opskriften til denne hue. Det ser ud til at den sidder perfekt. hvordan gør jeg?

  ReplyDelete