Monday, October 22, 2012

The Little Bird Collection by Amimono

Ny sweater til Ea på pindene. Jeg var oprindeligt ude efter en islænder af en slags, men faldt for "Sparrow", som føltes let men stadig vamset. Den er strikket i to farvet patent, hvor man strikker ned i den foregående maske to gange, dvs. én gang med den ene farve og så én gang med den anden farve. Man strikker altså hver pind to gange. Det tog mig lige et par pinde før jeg havde helt styr på det, men når først det kører, er det overhovedet ikke kompliceret. Den ene tråd er Isagers Highland Wool, som jeg har valgt i denne farve, hvor tråd nummer 2 er en meget tynd Silk Mohair, som er meleret. Indtil videre er jeg meget godt tilfreds med resultatet. Den er ekstrem blød, så jeg er nervøs for, om den måske kommer til at fnuldre....//Nina8 comments:

 1. Fedt, Ninna! At du er tilbage:) Jeg glæder mig til at følge dig! Det er nogle meget fine ting, du allerede viser frem. Kh K:) PS: Er I flyttet i hus? Og kan det anbefales?? :)

  ReplyDelete
 2. Hej Kirsten. Ja, nu prøver jeg igen. 3. gang er vel lykkens gangs, så lad os se hvor længe det holder. Vi har købt et lillebitte rækkehus mellem vores gamle skole, ASB og Storcenter Nord. Vi ville ikke væk fra byen, og da vi ikke havde råd til et byhus på Frederiksbjerg (øv bøv hehe), var det her løsningen. Vi ville hellere prioritere beliggenhed fremfor kvadratmeter, så vi kan naturligvis ikke bo her for evigt. Men lige nu fungerer det rigtigt godt, selvom der selvfølgelig er en del at se til med et gammelt hus med kælder :). Jeg er nok ikke den rette at spørge mht hus, da vi havde cirka titusinde forbehold, da vi kiggede på hus, men vi er vildt glade for at bo i det her kvarter. Kigger I på hus?? //Nina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi er i syv sind ... På 3. år :) Vi har kigget lejlighed, hus, rækkehus, grunde .... siden Silke blev født! Vi er stadig i tvivl. Vi vil allerhelst blive i byen! :) Men ligesom jer, har vi heller ikke råd til et byhus! Vi bor nu i vores "gamle" lejlighed på 64 kvm! Det går, men jeg mangler virkelig plads! især til min symaskine! Det er SÅ træls, at den skal hives ud af et skab hver gang, jeg skal bruge den. OG pakkes væk hele tiden, fordi vi skal bruge bordet til aftensmad ... Jeg kunne godt forestille mig, at vi fandt en anden lejlighed, der var større! Men jeg har mange krav :) Den skal ligge i en høj stue, der skal være parkeringsplads, en lukket gård - helst med andre børn :), egen vaskemaskine ... osv. Når jeg så endelig tror, at NU er jeg sikker: Vi skal finde en lejlighed og blive i byen! Ja, så får jeg øje på kvadratmeterprisen, og så kommer jeg i tvivl igen! :) Det hjælper heller ikke på det, at vi også overvejer at flytte til Kbh. Gustav har rigtig mange arbejdsdage i Kbh/Malmø, så det ville give færre rejsedage for ham, hvis vi flyttede... Vi må se! ... :)

   Delete
 3. Ja, det er ikke til at blive klog på. Jeg trøstede mig med, at intet er for evigt. Jeg ved godt man ikke bare lige sælger et hus nu om dage, men jeg kunne næppe forestille mig, at man blev boende i et hus, i én by, resten af livet ;). Man bliver nødt til at kigge på, hvad der kan lade sig gøre, og hvad man har brug for nu og her. Det er i hvert fald min filosofi. Vi havde det på nøjagtig samme måde mht lejlighed. Det skulle være en stuelejlighed på en hvis størrelse med den rigtige beliggenhed, og det vi kiggede på var for dyrt. Vores lejlighed var en 2'er så vi var tvunget til at finde noget andet, men jeg tror, at hvis bare vi havde haft et værelse mere, så havde vi blevet boet længere tid. Vi var egentlig godt tilfreds med bylivet. Mio er arkitekt, så han har en del "fagskader", så han var helt umulig at gøre tilfreds :) Men så fandt vi heldigvis vores lille hus. Vi har 79 m2 i grundplan, men så har vi udnyttet et loftsrum til en hems med 2 værelser + 42 m2 i kælder+ en lille have. Perfekt til os - vi er klart ike havemennesker, og jeg vil hellere bruge tiden ved symaskinen eller strikkepindene end at gå at lue i haven. Men hold nu op, hvor jeg også savner et værelse. Til mig helt selv! Det venter på mig i vores kælder, men det skal først renoveres, så der går nok lidt tid endnu. Men så tror jeg også det kan blive helt fint bord til symaskiner og masser af opbevaringsplads.
  Spændende med kbh. Ja, der sgu nok af valg at træffe i de her år :). Har lige købt stof til en kjole til Ea. Hun er for første gang begyndt at ytre, at hun ikke vil have bukser på. For h....! Jeg elsker hende i stramme jeans og en tunika, men nu duer det pludselig ikke. Har du nogle gode kjole-forslag?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det lyder da ret perfekt! Og endnu mere når dit lille krea-værelse står klar:) Silke har i lang tid nu, selv haft en mening om hendes tøj. Det hun vil ha på. Og det hun ikke vil! Bukser har været NO GO længe .... Jeg har brugt en japansk bog med mange fine kjolemønstre som jeg klart kan anbefale. Du kan bla finde en henvisning på min blog, hvis du kigger i mit arkiv og finder ballonkjole. Den er nemlig derfra! Dog er str fra 4 år. Kh K

   Delete
 4. Hvor der det strik fint ud... Jeg tror ikke det kommer til at nuldre.. det er mere ren uld der gør det, er det ikke? Glæder mig til at høre om det gør.. Kh C

  ReplyDelete
 5. Hej Christina, tak for din kommentar! uha det håber jeg heller ikke, men jeg har tidligere oplevet et 100% alpaca garn nuldre helt vildt, og det var nemlig ekstremt blødt. Men måske den tynde mohair kan udjævne det lidt... vi får se :)

  ReplyDelete