Monday, November 26, 2012

Julepynt


Jeg har lavet denne lille hjerte-stjerne guirlande til vores lysestage. Hjerterne er lavet af Fimo ler og stjerne er masking tape. Hjerterne består af to "bønner" af ler, som samles omkring ståltråden. Det er meningen, at det skal se rustikt ud og ikke være perfekte hjerter. Derefter er hjerter inkl. ståltråd tørret i ovnen. Jeg synes, at resultatet er blevet rigtigt godt. Guirlanden er julet men uden at være overpyntet. 

Jeg prøvede også med små vimpler af masking tape, og det var også meget fint. Jeg synes dog, at stjernene passer bedre som julepynt. 

7 comments:

 1. I like :-) Fint og enkelt! Lige i min ånd! Jeg er slet ikke i julestemning! HJÆLP altså ... :)

  ReplyDelete
 2. Du har masser af tid til at komme i stemning. Jeg er egentlig heller ikke specielt meget, men vi havde en hjemme weekend, hvor Ea skulle aktiveres. Jeg glæder mig mest til alt det mad, der skal indtages ;).

  ReplyDelete
 3. Hvor fint og enkelt, jeg er ikke nået til at hænge julepynt op endnu.. men jeg glæder mig!
  Så fin blog du har, jeg følger ivrigt med!
  ..og har i øvrigt en datter med samme smukke navn som din førstfødte!
  KH Clara

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Clara. Jeg tror nu også jeg venter til 1. december med julepynten. Det er dejligt med jul men jeg har sat grænsen til 1. december ;). Ah endnu en Ea - vi elsker navnet og havde så svært med at finde på navn til lillesøster, da vi jo allerede havde taget det bedste! Dejligt du vil følge med :) //Nina

   Delete
 4. Hvor er den fin, Nina!
  Tror da jeg skal i gang med at pimpe vores sorte Kubus stage på lignende måde - jeg tænker at man også kan bruge forskellige perler. Hvor har du det fine guld masking tape fra?
  Kh Anita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja en relativ simpel måde at få lidt dekoration. Jeg tænkte også på perler eller måske små grandkogler for at gøre det endnu mere julet. Tapen har jeg købt på Etsy. Der er rigtigt mange sælgere, når man bare søger på masking tape. //Nina

   Delete