Sunday, December 30, 2012

klagesang

Har været oppe siden kl. 05:10. Ea vågnede med ondt i maven og feber og Uma med hoste. Jeg forbarmede mig over Mio (staklen der altid bliver forvist til madrassen på gulvet, når begge børn indtager dobbeltsengen) og lod ham sove videre. Nu sidder jeg så her og tænker på, hvordan jeg nogensinde skal holde mig vågen til midnat i aften. Godt vi har aflyst alle festivitas og bestilt mad fra Sota Sushi. Så kan det være, at jeg har tid til en lille lur i eftermiddag.
6 comments:

 1. Her er Silke sy med influenza ... God bedring til jer! Og ... Der kommer vel en tid igen hvor vi kan sove og holde et brag af en nytårsfest! Kh K:)

  ReplyDelete
 2. Øv! Rigtig god bedring herfra også. Jeg håber, at I får en dejlig nytårsaften på trods, og at det nye år vil bringe lykke og glæde (:

  ReplyDelete
 3. Ingen børn er heldigvis syge her, men vi blev også vækket VIRKELIG tidligt... en lille times tid før dig :(
  Heldigvis er vi bare os selv i aften, men havde nu håbet vi kunne holde os vågen til midnat. Satser på at leje en spændende (lang) film, måske to. så burde vi lige kunne nå at skåle ved midnat inden vi går i seng :)

  ReplyDelete
 4. Åh, I er da godt nok hårdt ramt. Hvis det er nogen trøst så tror jeg dine piger har den allerværste alder mht. sygdom lige nu, så julen næste år kan kun blive bedre... Håber I trods alt får en dejlig aften - sidder lige og ærgrer mig over at vi ikke skal have sushi.

  ReplyDelete
 5. God bedring! Er lidt spændt på at høre, om det så lykkedes dig, at holde dig vågen til midnat? :-)

  ReplyDelete