Wednesday, January 2, 2013

shit.

Kl. er 0:23 og Uma sover ikke. Hun har heldigvis sovet som en sten siden kl. 19.30, men nu er hun vågnet og har svært ved at falde i søvn igen. Jeg er listet ned foran computeren, mens Mio forsøger at berolige hende, og prøver nu for titusinde gang at skrive et blogindlæg om nytår.

... så blev det morgen, og jeg fik ikke skrevet færdig. Uma nægtede at sove og gav først op på et tidspunkt (jeg turde ikke kigge på uret) engang efter kl. 01. Ea havde feber og har det stadig her til morgen. Men det var ikke helt uden protester, at vi aflyste vuggeren. Hun trænger SÅ meget til at komme afsted! Vi rejser på fredag, og der skal hun bare væres rask, så jeg tror vi holder hende hjemme i morgen også. Øv bøv men der er 25 grader i Egypten, så mon ikke det går....

Nytåret kan opsummeres i meget få ord. Stille og roligt. Vi fik lækker sushi, og jeg havde lavet profiteroles til dessert. Ea var dårlig det meste af dagen, og det var ikke bedre om aftenen, så bordbomber og hvad vi ellers havde indkøbt af hatte osv. faldt lidt til jorden. Mio og jeg så  den franske film Intouchables, og skålede kl. midnat, hvorefter jeg hoppede direkte i seng. Det er den mest stille og rolig nytårsaften, jeg har haft i mit liv.

Jeg ønsker alle et rigtigt godt nytår!16 comments:

 1. Stakkels børn. Og stakkels jer(!) Jeg håber at 25 grader kan hjælpe jer tilbage på sporet :) God ferie! KH K PS: Vi elsker også Sota Sushi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh jeg håber det... vi skrænter stadig, men det er selvfølgelig væk, når vi rejser i morgen ;)

   Delete
 2. Det ser ud og lyder som en alletiders nytårsaften - læge bortset fra sløjhed hos Ea:/
  Mine piger sover simpelthen også så dårligt for tiden - vågner begge lige omkring midnat og vil kun sove sammen med deres moar!
  Rigtig godt nytår!!!

  Kh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo tak vi havde en helt fin nytårsaften. Det er skørt, hvordan det bare går op og ned mht. søvn. I perioder sover de bare perfekt, og andre gange er det et bøvl uden lige. Håber dine piger snart finder ud af, at man altså sover bedst i hver sin seng. Vores putter også hos os, men man sover bare dårligt. Jeg tror også, at det er ved at gå op for Ea, for hun er begyndt at sige, at hun gerne vil ind til sig selv. Godt nytår!

   Delete
 3. Så hyggelige billeder - Godt Nytår til jer Nina. Og go bedring til lille Ea - uf hvor jeg håber I får en fantastisk tur og sender tanker til jer på fredag- afsted med jer, og få noget familie kvalitetstid, forhåbentlig uden feber. Kh mille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for det. Ea er sendt afsted i vuggestue i dag, så hun ikke helt glemmer, hvordan det er at være der. Jeg glæder mig også helt vildt til vi rejser i morgen. Dine billeder dernede fra har gjort, at jeg gløder mig endnu mere ;)

   Delete
 4. Årh, håber Ea når at blive helt frisk til ferien. Så godt nytår og god ferie!

  Kh. Marina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hun er feberfri og har det meget bedre. Nu har manden godt nok et tilbagefald, men mon ikke 25 grader og en kold øl kan hjælpe :)

   Delete
 5. Rigtig Godt Nytår, kære Nina. Åhh kender godt det med nattesøvnen, Karla har været helt ved siden af sig selv pga alt det der er sket hen over jul/nytår, og udover det er hun bare ekstremt mor-pyldret disse dage. Jeg håber at lille Ea når at blive frisk til I skal afsted. Glæder mig til at høre om jeres ferie. Kh Anita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for det, Anita. Jeg regner med at begge piger sover som en drøm efter lange dage med sol og vand. Så kan mor her måske få hvilet lidt ;)

   Delete
 6. Det lyder og ser smadder hyggeligt ud. Synes du ikke bare filmen er god?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo fantastisk film. Måske der mangler en konflikt eller krise, da den jo bare er all good, men jo jeg var vild med den ;)

   Delete
 7. Selvom at det har været en stille aften, så ser det nu bare rigtig hyggeligt og lækkert ud. Rigtig god bedring med Ea!

  ReplyDelete
 8. Kære Nina. I er IKKE alene om den der stille nytårsaften - den klub er vi nemlig også medlem af. Vi lavede dog lækker (børnevenlig) mad, da vi håbede på, at det kunne få de tre piger til at sidde ved bordet end mere end 2½ minut... det lykkedes. Men, men, men - putningen tog så tre timer... først kl. 22.30 overgav mellemstepigen sig, og på det tidspunkt havde jeg kastet mine pallietbukser over i hjørnet, trukket i natbukserne og tilbragte resten af aftenen i sofaen med mand, gums og Mokai (ved ikke helt, hvordan den kom ind i billedet). Men den skålede vi så i kl. 24 og gik på hovedet i seng. Jeg trøster mig ved, at vi tager revanche, når børnene er større... Og så rigtig god bedring til dine syge piger og ha' en fantastisk ferie :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Jannie. Godt at vide, at der var andre som os, som ikke festede til langt ud på natten - man bøder simpelthen for meget dagen efter. Dejligt at I kunne sidder ved bordet alle fem i mere end 2,5 min. Så er det det hele værd. Puha for en putning... godt at hun endelige overgav sig, så I kunne få lidt tid. Min pæne tøj røg altså også hurtigt af - det var kun Ea der holdt stilen, men hun er i en fase, hvor det kun er kjolerne der duer, og de skal helst være på hele tiden. Jeg må indrømme, at jeg virkelig kæmpede for at holde mig vågen, og jeg tror da også jeg lukkede øjnene en enkelt gang under filmen, men det behøver man jo ikke at reklamere med, vel? Jeg regner med, at jeg bliver byens festabe nummer 1, når pigerne når skolealderen ;) Godt nytår til dig og familien. Kh Nina

   Delete