Sunday, January 13, 2013

vintereksil


Sikke en skøn ferie vi har haft. Til trods for vores manglende og noget fordomsfyldte erfaring med charterferie, så må jeg bare sige, at det er super koncept for os med små børn. Resortet var stort nok til, at man ikke fik klaus, og hotellets område ved havet var skønt og uforstyrret. Maden var overraskende lækker og folkene flinke. Alt i alt en dejlig ferie. Og vejret var jo SÅ dejligt. I kan se vores hotel her. Ærgerligt, at der altid skal være en håndfuld pinlige danskere, som præcist bekræfter alle ens fordomme mod charterferier.

De første to dage ville Ea hjem til sin egen seng i sit eget hus og insisterede på "almindelig makrel!!" Men hun voksede i den grad med opgaven og nød den ubekymrede hverdag. Uma er begyndt at kravle, og Mio og jeg fik holdt hånd, snakket og drukket vin ;). Præcis som vi ville. 

Vi hoster og snotter stadig, men feber og utilpashed er heldigvis forsvundet i varmen. 4 comments:

 1. Skønne billeder. Især af ungerne i sandet.

  ReplyDelete
 2. Skønt skønt! Noget af en kontrast at komme hjem til kolde Danmark!

  ReplyDelete
 3. Jubii :) Du er hjemme igen! Jeg håber, I havde en skøn ferie, og at du er fit for hverdagen igen?? Og hvor har jeg savnet dine blogindlæg :) Så jeg er glad for at have dig tilbage. KH K :)

  ReplyDelete
 4. Velkommen hjem og skønt af have dig tilbage igen :) Lyder som en fantastisk ferie og dejligt I er feberfrie. Kh Anita

  ReplyDelete