Sunday, February 24, 2013

8/52

Jeg kunne godt tænke mig at oprette en undersiden, hvor jeg kan ligge alle billederne i 52 Weeks - projektet. Er der nogen der ved, hvordan man gør det?


6 comments:

 1. Aner det ikke, men det er da en knaldhamrende ide!

  Skønne billeder BTW

  ReplyDelete
 2. Åhh jeg gruer for den tid hvor Svea begynder at hive bøger ud at reolen:) Aner heller ikke hvordan man laver en underside...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja man må sige, at hun har fundet sig en hobby! Det sker flere gange om dagen, og så underholdt som hun er, rydder man gerne op :)

   Delete
 3. Så fine fine billeder :)
  Du kan gøre 2 ting. Opret først en side sådan generelt. TRyk på sider der hvor du kan vælge layout, skabelon, status osv osv.
  Så laver du ny sider. Enten kan du få siden til at henvise til en hjemmeside. Her kunne du så vælge den side på bloggen, der samler alle etiketter med disse indlæg (kræver du bruger etiketter). Alternativt kan du gå ind og lægge billederne ind på siden fra uge til uge.

  Er det overhovedet forståeligt?? Det er i virkeligheden ret enkelt, så spørg endelig bare igen.

  Kh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Anne. 1000 tak for gode råd. Jeg tror jeg vil prøve at ligge dem ind på en side, der samler alle med ens labels. Men mon de så stadig bliver vist på hovedsiden? Ville egentlig fjerne dem, så de kun lå et sted. Jeg må prøve mig frem.

   Delete
  2. Nej, den side ville samle indlæg med den ene etiket, så du kan vist ikke slette dem fra bloggen. Efter hvad jeg ved. Men som sagt kan du ellers bare ligge billederne ind på den side og så opdatere efterhånden. Det er det jeg gør ved mine undersider DIY, opskrifter og arkiv.

   Mvh

   Delete