Thursday, February 21, 2013

Done!

Altså med kjolen fra Susie Haumanns bog Knit for your kid. Vigtigste succeskriterie: Ea skal kunne lide den! Og det tror jeg heldigvis også, at hun kan. Hun fik den på i går i vuggestue og havde den også på, da hun blev hentet. Det er et godt tegn. Dog ville hun skifte lige da hun kom ind af døre. Det er et knapt så godt tegn, men på den anden side, så skifter hun tit tøj, når hun kommer hjem. Elastikken ud af håret og på med et tylskørt. Jeg tror, det er hendes måde at koble af på og nyde at være hjemme.

Garn: Duo Merion, Design.Club
Ravelry link
10 comments:

 1. Suk suk, hvor er hun fin! Hvis vi næste gang får en pige, kommer jeg også til at købe (regner ikke med at opbygge nok kreaevner til at komme på linje med dig) kjole efter kjole...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er mærkeligt for jeg er ellers ikke udpræget kjolebegrejstret, men det er Ea! Synes hun er vildt smart i jeans og tunika, men den går ikke, så det er med at få opbygget en kjolelager ;)

   Delete
 2. Jeg har sukket efter den kjole, lige siden jeg så den i bogen! Hvor er den bare flot, og hvor er din datter kær!

  Er modellen svær at strikke? Jeg har kun strikket i et år, så jeg ved ikke, om det er at overvurdere mine evner:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes ikke, at den er særlig svær at strikke. Man tager jævnt ud hele tiden, men kan man lave udtagninger, er der ingen problemer. Man kan også lave den til baby fra bogen All you knit is love. Det kunne måske være en mulighed, så du kan teste modellen. Glæder mig til at se din, hvis du kommer i gang med projektet ;)

   Delete
 3. Den er bare smuk - elsker farven!

  - Kit

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja lilla er Eas favorit! Synes dog at jeg er ved at køre lidt træt i farven, så nu går jeg efter nuancer af lilla: støvet lilla, lyslilla osv. ;)

   Delete
 4. Den er så fin Nina.. jeg har handlet garn til samme kjole i chokolade farve.. godt at hun blev glad for den.. det er jo et kæmpe projekt! Knus C

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det ville være surt, hvis hun nægtede at tage den på, som hun gør med noget af sit andet tøj. Mystisk hvordan en 3 årig kan have en mening om det! Glæder mig til at se din... elsker brun!

   Delete