Sunday, April 21, 2013

16/52

Ugens billeder af en super træt Ea, der er begyndt at springe luren over. Men ofte falder hun i søvn før aftensmaden og sover indtil næste morgen.

Uma kravler op af Trip Trap'en. Det er til at blive vanvittig af. Vi har sat den fodbrættet ned, så hun ikke kan tage fra med benene, men det har ikke hjulpet. Hun kan stadig sagtens klatre ud af stolen. Jeg har et par gange ikke været opmærksom, og hun kravler over på bordet. What to do?7 comments:

 1. Skønne tøser! Men du må have sele på den lille bandit :-)
  ~ Kat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg vidste slet ikke at man kunne få en sele til trip trap'en. Troede måske bare at de blev holdt på plads af babyindsatsen, men det gør hun jo tydeligvis ikke ;)

   Delete
 2. Din sofa og sofapude ligner det jeg har fra Orlando fra Bolia, og puden fra HAY :-)
  ~ Kat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er faktisk ikke Orlando men en anden fra Bolia. Orlando er nu super fed! Gid vi havde plads til mange moduler ;)

   Delete
 3. Åh ja, den kamp har vi også haft i lang, lang tid... Mange bruger sele, men vi har åbenbart valgt kampen i stedet. Først hjalp det at sætte sædet langt frem, så det var sværere at få benene op, men det var også kun en stakket frist. Nu er han i det mindste gået over til 'bare' at rejse sig helt op i den i stedet for at kravle op på bordet. Ikke mindre farligt, men giver trods alt mindre svineri. For nylig har vi taget bøjlen af, så nu kan han ikke rejse sig op i den - men til gengæld selv kravle op og ned... Det slutter vel en dag :) Vores stol er i øvrigt identisk - bare mere smurt ind i mad :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hey, jeg tror jeg vil prøve det med at sætte sædet frem. Det kan jo være at hun så opgiver :). Kh Nina

   Delete
 4. Vi tog skam også kampen op, men det hjalp først da hun var noget ældre, og i de situationer hvor jeg måtte forlade bordet pga en søskende, der kom selen altså på. Bøjlen fjernede vi da begge børn var 1 1/2 år.
  ~ Kat.

  ReplyDelete