Friday, April 26, 2013

Til mig

Som alle mine projekter p.t. så har denne sag også været vildt langt tid under vejs. Med et helt almindeligt 8-16 job, små børn, tøjvask og alt det andet, så synes jeg virkelig, at det er svært at finde dedikeret tid til hobbyen. Strikketøjet kommer dog frem hver aften, men på det seneste er det også gået super langsomt. Men det er nu alligevel lykkes mig at færdiggøre denne tunika/kjole ;)8 comments:

 1. Enig, det er svært at nå det hele - men hvor er den flot! Den klæder dig vildt godt, og sikke noget fint stof, hvor har du det fra? Kh Anita

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Anita. Stoffet er fra stof & stil. Jeg er faktisk også ret godt tilfreds med resultatet og jeg synes, den sidder pænt på mig. Hvad har du gang i lige i øjeblikket? Lækre sommerklæder til Karla? KH

   Delete
  2. Det er både Karla og Frederikke der bliver forkældet i øjeblikket - men måske jeg også skal kaste mig ud i noget til mig selv... God aften :)

   Delete
  3. 'forkælet' - selvfølgelig ;)

   Delete
 2. Hvor er den flot! Lækkert stof :)
  Her kniber det også med at få syet. Hvis bare man havde et sted hvor det hele kunne stå/ligge fremme ville det være meget nemmere at gå til - ligesom strikketøjet - men der går så lang tid med at finde frem og pakke ned igen, synes jeg. Så er det nemmere lige at strikke et par pinde!

  ReplyDelete
 3. Super flot :) Gad godt jeg var lige så god til at sy.

  ReplyDelete
 4. Du ser så sød ud Nina :-) Godt med noget til sig selv ind i mellem. Den klær dig !

  ReplyDelete
 5. Hvor er den fin. Er de japanske mønstre til at finde ud af?

  ReplyDelete