Saturday, April 13, 2013

Mere jakke

Wuhuuu jeg nu mangler jeg kun indvendig ærmesøm, som jeg faktisk er lidt usikker på, hvordan man laver. Jeg mener Line sagde, at man skulle bruge 3 cm skråbånd. Det giver god mening, da man jo ikke vil have, at syninger bevæger sig for langt ud på ærmerne. Men lige meget hvor meget jeg klipper sømmen ned, kan jeg ikke få skråbåndet til at dække. Er der nogen der ved hvordan?

Arhmen altså jeg har gjort det helt forkert! Skråbåndet skulle jo selvfølgelig bare dække sømmen som Line skriver i kommentaren. Nu har jeg klippet i det, så det er for sent... øv bøv for irriterende. Især også nu, hvor jeg faktisk synes jeg så helt smart ud ;). Det går nok.

Uanset så er jeg så godt som færdig, så her kommer et par billeder.8 comments:

 1. Jeg mener jeg bruger 4 cm bred i foerstoffet.... Hvos det er for bredt er det jo let at klippe ned!
  Flot jakke!

  ReplyDelete
 2. 3,7 cm og så folder man 1/3 over i hver side og stryger

  ReplyDelete
 3. Jamen kære Ninna. Du skal ikke klippe sømrummet ned. Du skal sy det 3 cm bredde skråbånd rundt om sømrummet lige som du har gjort med libertyen på alle de udvendige kanter......Håber du kan få det fixet. Du ser meget skøn ud i jakken, synes den klæder dig selv om du ikke selv er helt begejstret, så synes jeg det er så fint at den er blevet så lys og let!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej det løgn! Øv hvor træls! Nu hvor jeg rent faktisk bliver mere og mere glad for jakken ;). Men det giver jo klart mening, ej hvor er jeg dum!

   Delete
 4. Super lækker! Håber du får fikset det med sømmene. Kh Maria

  ReplyDelete
 5. Den er da vildt fin Ninna!!!

  ReplyDelete
 6. Den er da blevet så fin! Skråbånd i ærmerne eller ej :)

  ReplyDelete