Monday, April 8, 2013

weekendrecap

Sidste uge var helt crazy. Og så startede den jo først rigtigt tirsdag. Jeg er så (u)heldig, at jeg af og til må rejse i forbindelse med mit arbejde og denne gang skulle jeg 3 dage til Italien og Tyskland. Mio startede arbejde op tirsdag efter orlov siden jul, så min mor tog Ea. Hun var kortvarigt afsted onsdag men feberen fik comeback, og vi holdte hende hjemme resten af ugen. Jeg sad i Italien og kunne ikke rigtigt gøre så meget alt i mens Mio knoklede løs derhjemme med sygdom og morlængsel.

Og så skulle jeg jo på den længe ventede Marapytta workshop i weekenden (fortjener vel sit helt eget indlæg, tror I ik?). Selvom det har vært planlagt i et stykke tid, kunne jeg ikke se mig bort fra en smule dårlig samvittighed både over for Ea og Uma men i den grad også over for Mio. De overlevede alle 3 og det samme gjorde jeg ;)

Weekenden sluttede i ro og fred med en tur på Aros og aftensmad på Kowloon, en thailandsk restaurant (to steder vi kommer en hel del ;)). Og da vi kom hjem fik Uma feber. Hurra for fleksible arbejdspladser med masser af lockoutramte forældre for nu er vi hjemme med sygt barn. Igen.8 comments:

 1. Ja, man sku' ha' været lærer ;) Her er vi også syge på skift alle tre. Det kunne være sjovt hvis man kunne få lov at passe sit arbejde og slippe for at være syg... Glæder mig til at høre om din workshopoplevelse!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arhmen det er vildt så meget man må lide. Jeg troede vi slap, da Uma allerede havde var blevet smittet af Ea adskillige gange, men den gik ikke. Vi ser frem til sommer!

   Delete
 2. Pyhh! Mio må have nogle ekstra kys .... :-) For at klare det hele. Jeg kender alt til dårlig samvittighed. Og dårlig timing! ... Hører det ikke bare med til livet som forældre? Jeg glæder mig til at se din fine jakke. KH K

  ReplyDelete
  Replies
  1. Og nu er ugen forbi! Ligeså meget tid man bruger på at tænke på det, ligeså hurtigt at det overstået ;) Billeder coming up men jeg kan afsløre, at jeg ikke blev færdig!

   Delete
 3. Hej Nina

  Tak for sidst. Det var en super sy-weekend. Jeg tror aldrig, jeg har syet så meget på en weekend før..
  Nu fandt jeg endelig din fine blog - hvor er det nogle søde unger, du har!

  Måske ses vi til børnetøjsworkshop i juni?

  Kh Mette (mette_bach77@hotmail.com)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Mette
   Ja det var så hyggeligt. Har stadig optur over weekenden, så jeg er helt klar til juni! Vildt fedt hvis det bliver med børnetøj - det gad jeg vildt godt ;). Kh Nina

   Delete
 4. Sikke nogle skønne leo-sko hun har ;o)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe ja hun synes også selv, at hun er vildt smart!

   Delete