Sunday, May 19, 2013

Umas sommerhat

Jeg har tidligere vist Eas sommerhat her, men nu har jeg også fået syet en til Uma. Det til trods for at hun har arvet et tonsvis solhatte fra da Ea var baby. Der er rigtigt mange rigtigt fine som fx poppy rose og wheat, så det var nok ikke af nødvendighed, at jeg syede én til Uma. Måske af medlidenhed med yngste datteren, som jo aldrig får noget nyt, men altid arver ;) eller måske bare fordi solen skinner, og jeg havde lyst til at sy en sommerhat. Den er en kende for stor, men jeg tænker, at den passer efter en tur i vaskemaskinen. Den er syet, tilsvarende Eas, efter et klassisk Elsebeth Gynter mønster, i stof fra Stof2000 årgang 2010. Yvonne, go home ;)10 comments:

 1. Den er super sød, og det er Uma også :)

  ReplyDelete
 2. Nydelige navn på barna, forresten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak skal du have. Det synes vi også ;)

   Delete
 3. Hvor er den bare sød! Har endnu ikke kastet mig ud i hattesyning, tror hellere jeg må tage en ting ad gangen... Tror i øvrigt det er det samme stof som jeg lige har syet bloomers til Karla i.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej hvor sjovt, hvis det er det samme stof. Glæder mig til at se dem. Det er nu faktisk relativt nemt at sy disse hatte, så spring ud i det! Jeg elsker de små hurtige projekter ;)

   Delete
 4. Uhh elsker at se alle de variationer af sommer hatte der findes i øjeblikket. Din er superfin med de små blomster.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja de springer frem overalt i øjeblikket. Så må solen så også gerne komme for at blive ;)

   Delete
 5. Det er en virkelig fin sommerhat. Stof2000 havde engang rigtig meget fint petit fleur, men jeg synes ikke rigtigt jeg kan finde så meget i butikken mere?

  Jeg er også begyndt at sy og købe mere til Agnes, da hun netop er 2.,3. eller 4. led som får tøjet, og så er det altså ikke lige så fint mere. Faktisk er det lige før at det nu er storesøster som skal opprioriteres lidt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeg synes heller ikke at stof2000 har så meget mere. Mærkeligt, det kan være det kommer igen. Hihi jamen så må du have gang i noget til storesøster! Dejligt at tænke på at den lille så kan arve efterfølgende ;)

   Delete