Friday, May 17, 2013

***

Jeg er håbløst bagud. Med blogindlæg, haven, vasketøjet og oprydning. Jeg har haft et par super travle uger. Hverdagen har kørt med fulde drøn kun afbrudt af dejlige forlængede weekender med masser på programmet. Nu er det (lang) weekend igen, og vi har absolut ingenting på programmet. Lige nu sidder de 3 andre og hygger med fjernsyn og frugt, og jeg har lidt computertid inden haven kalder.

Jeg kan mærke på pigerne, at de også har haft en lang uge. Jeg tror, at det er første uge siden de startede i hhv. vuggestue og børnehave, at de har haft en helt alm uge fra 8-16 uden sygdom, mormor eller fridag. Det kan man godt mærke. Nok især på Ea, som 3/5 dage har sovet inden aftensmaden og helt til næste morgen. Uma mærker det knap så meget, da hun stadig sover to lurer, hvor den sidste ligger lige inden afhentning, men hun har til gengæld sovet vildt dårligt om natten.

Vi fejrede hende den lille i sidste weekend. Hun var i sit es og modtog skønne gaver. Det var til trods for, at jeg overhovedet ikke kunne finde på nogle ønsker. Hvad giver man til en 1 årig lillesøster, der har ALT? Det blev: Bestik, puslespil, flexibath legetøj, sjove babushka fra Kirkesjov, Mimbo Jimbo bøger og en Schleich isbjørn. Hvad tror I forældrene gav hende.... ja det var isbjørnen. Og så fandt vi den firehjulede Puky cykel frem fra kælderen, og det var et hit.2 comments:

  1. Nogle uger er bare en tand for lange. Jeg håber, at weekenden bliver god og rolig for jer!

    ReplyDelete
  2. Forsinket tillykke med den lille lækkermås. Skønne gaver hun har fået og fødsesldagstoget er SÅ fint (vi har det samme til Karla). Kender så udmærket det med at være bagud - prioritering må være vejen frem tænker jeg... Ønsker jer en dejlig uge, forhåbentlig med masser af ro på. Kh A

    ReplyDelete