Monday, May 6, 2013

Quiltet jakke til Ea

Så blev den færdig. Eller i hvert fald næsten. I min rus over at have færdiggjort jakken, har jeg glemt lommerne. De ligger klippet og quiltet, men jeg er efterhånden ved at indse, at de nok aldrig kommer på. Momentum er ligesom passeret, men jeg lover, at den næste jakke nok skal få lommer.

Det har været umulig at fange Ea til et pose, men til info så passer den perfekt. Og hun ser mega sød ud i den. Tak Centilong.
23 comments:

 1. Åh, hvor er den dog virkelig fin ... :) Jeg overvejer også, hvilke jakke Silke skal have ... Har kigget på et mønster fra Ottobre! Hmm... Måske køber jeg bare en! KH K :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor er lille Uma da også bare nuser på det billede. Altså :)

   Delete
  2. Tak Kirsten. De har nu ellers været helt umulige i weekenden, men lige dér var de nu alligevel ret cute ;). Til info så er Eas rigtige forårsjakke fra Milk Copenhagen. Den er jeg også godt tilfreds med. Men sandaler har jeg ikke købt endnu. Hvad har du købt til Silke? Jeg er mega dårlig til at få styr på de forskellige garderober i tid. Som regel går det op for mig, at hun mangler noget, og så køber jeg det dagen efter :) Knus

   Delete
  3. Ok - måske den samme jakke, jeg har kigget på til Silke? Ja, det ved du jo ikke:-) Men jeg har også kigget på en fra Milk Cph:) Mht sandaler gik vi i Magasin og Silke valgte selv et par sandaler i guld fra Angulus! De havde også fået Bykier i Magasin, hvis det var noget? Det er knap så pricy. Theo skal arve Silkes fra sidste år. Kh K

   Delete
 2. Hvor er den bare mega skøn! Fedt farvevalg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak skal du have. Den falder lidt uden for de farver jeg normalt vælger, men det er nu også skønt ;)

   Delete
 3. Meget fin farvevalg. Selmas har heller ikke lommer, selvom de var klippet! Det er bare ikke sjovt at slutte af med:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, måske man burde sy dem på som noget af det første ;).

   Delete
 4. Den er simpelthen bare alt for lækker. Og virkelig fin i farverne. Lommerne kan jo altid komme på engang ved lejlighed, og ellers kan de også sagtens undværes.
  Jeg tror også jeg må igang med at quilte forårsjakke til Liva. Det gælder jo om at få brugt det vi lærte af Line :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for det Sofie. Glæder mig til at se din til Liva!

   Delete
 5. Den er bare rigtig fin, og ser ud til at klæ' hende rigtig godt! Herhjemme ryger der altid en masse skrammel, sten, papir, sand i osv så det passer nok fint nok de ikke er der, hvis Ea har de samme tendenser!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja det kender jeg godt. Ea elsker at gemme sten i lommerne ;)

   Delete
 6. Ej, hvor er den fin - og skønne farver! Hvor ser de søde ud de to på sidste billede :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Birgitte. Det klæder hende faktisk super med den slags pangfarver.

   Delete
 7. Helt enig! Hun ser mega sød ud den :)

  ReplyDelete
 8. Hvor er den bare flot Ninna! Du er så sej til at sy, og så er jeg vild med det prikkede stof - hvor er det fra? Og Ea og lillesøster er som altid super cute :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taaakk! Stoffet er fra stof2000 ;)

   Delete
 9. Hvor er den blevet flot Nina.. Fedt med prikker. Ida herhjemme blev helt misundelig, da hun så den - hun elsker gul.. Jeg har lige købt gule sandaler til hende på opfordring... ! Knus C

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gul er en fed farve! Men det skal være den rigtige gul. En varm og lun gul ;) Overvejer også gule sandaler til Ea. Jeg har nemlig ikke fået købt endnu. Hvad for nogle har du købt?

   Delete
 10. Hold op hvor er den flot! Jeg er vildt med stoffet, og så passer det bare lige til hendes flotte mørke hår :)

  ReplyDelete
 11. Hvor er den FLOT !!! Og farven er helt spot on til smukke Ea :) ... Jeg må også ha' mig en pige, som jeg kan (forsøge at) lave sådan noget fint tøj til! Og så skal jeg også lige lære at sy så pænt som dig... Men kommer pigen, kommer tiden, kommer rådet til at skærpe mine symaskine-skills

  ReplyDelete