Thursday, August 15, 2013

Perlestrik

Så kan jeg langt om længe krydse denne af på min liste over ufærdige projekter. Det er næsten skammeligt, så lang tid det har taget mig, og tro det eller lad være, så manglede jeg kun 10 masker. Eller rettere jeg løb tør for garn 10 uaflukkede masker for tidligt, og det krævede lidt arbejdsindsats og ikke mindst strikkegejst, at trævle op og strikke den ene ribkant igen. Ja pyha der skal ikke meget til at slå mig af pinden ;))

Men heldigvis lykkedes det mig, og Uma kan nå at få lidt glæde af cardiganen inden vinteren igen banker for døren. Den er nemlig strikket i bomuldalpaca og meget sommerlig. Garnet, som er lys orange, er fra garnudsalg og super dejligt at strikke med. Er normalt ikke til bomuld, men ulden i dette garn gør det mere elastisk og langt blødere.

Også en sidste lille detalje: jeg har strikket uden opskrift, hvilket jeg normalt ikke gider, men opskrift på en perlestrikket cardigan i dette garn, kunne jeg altså ikke lige finde.


6 comments:

 1. Den er blevet rigtig fin - og passer vel egentlig godt til vejret lige nu og det næste stykke tid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lise. Tak skal du have. Ja mon ikke sommeren bliver lidt endnu. Jeg krydser ;)

   Delete
 2. Hvor er den blevet fin - godt at den blev færdig! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh ja jeg har alt for meget garn og for mange udfærdige projekter. Men det går da meget godt med dit stash? Du plejer at være god til at få brugt det hele ;)

   Delete
 3. Den er så fin Nina.. jeg synes faktisk at det er lykkedes dig helt vildt godt sådan "ud af hovedet". Jeg kiggede faktisk på samme garn så sent som igår på Garnudsalg og var liiige ved at købe.. den farve er så flot.. men jeg droppede det igen - jeg må bruge noget af alt det jeg har liggende!
  Perlestrik er yndigt.. ligesom modtageren!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er super lækkert garnet, så det kan jeg på det varmeste anbefalde. Kender godt det med at bruge af lagret - sådan har jeg det også ;).

   Delete