Tuesday, August 20, 2013

whatup?

I ved nok, det der med at alle siger, at småbørnsfamilier har så travlt...? Det koster det med bolig, bil, børn og banklån og 2 x fuldtidsarbejde + 2 x fuldtidsinstitutionsbørn får det hele til at gå lidt stærkt. Herhjemme er det ikke anderledes. Nu post-to-uger efter sommerferien, kører vi atter på fulde drøn. Nogle gange kan jeg undre mig over, hvordan det hele bare klapper. Aflevering, afhentning, pendling, madlavning, ja selv pigernes eftermiddagssnackskål er særdeles rutinepræget og forudsigelig.

Man siger at vores generation vil det hele. Familie, karriere, kærlighed, fritid, ferie. Mon det er derfor flere og flere går ned med stres? Jeg har det imidlertid helt fint, og jeg klager ikke over vores travle hverdagsliv. Jeg ville bare ønske, at der var 5 timer mere i døgnet. Så kunne jeg få nørklet lidt, syet lidt og måske taget mig en lille lur.

Bare en halv time.

Og lavet lektier. For jeg er startet på VUC. Jeg skal opgradere mit gymnasiematematik, så jeg kan tage nogle HD fag. Og så har jeg tilmeldt  mig syning på FOF. Og så skal jeg snart i gang med noget yoga.

Overskuddet må findes i effektiv kalenderplanlægning.

1 comment:

  1. Åhh kender det alt for godt; hverdagens trummerum, og hvor vil det bare være fedt med en ekstra time i døgnet - til syning, krea og det der ikke er tid til, eller man glemmer at tage sig tid til... Fedt med yoga og syning :)

    ReplyDelete