Friday, September 6, 2013

Babytæppe

Som kompensation til det forgående, semiuforståelige indlæg, kommer her noget langt mere interessant.  Umas babytæppe, som egentlig er Eas. Det tog mig sådan cirka et par år at få det færdigt. Jeg har på det seneste beundret en del smukke babytæppe out there. Bl.a. her og på IG, hvor både Christina og Cecilie fremviser deres.

Mit er lige ud ad landevejen. Man starter med 3 masker og tager 2m ud på hver anden pind. Afsted det går i ret. Og på et tidspunkt, når det er passende vender man om og begynder at tage ind. Det er strikket i Hjertegarns, økologiske Exclusive Alpaca, som jeg efterhånden har strikket rigtigt mange ting i. Det er blød og lækkert, og glider med lethed over pindene. Desværre er farverne ikke de bedste, men grå og råhvid er perfekte. Uma fik ikke brugt det helt vildt, da hun er født i maj men nu bruger vi det i klapvognen, og der passer det perfekt.

Det er så hyggeligt at strikke et babytæppe. Og så er det meget overskueligt, selvom det tog mig meget lang tid. Det næste tæppe jeg vil strikke er dette. Smukt.3 comments:

  1. Simpelt og lækkert. Jeg husker godt det tæppe ;)

    ReplyDelete
  2. Ej, det er altså virkelig en god ide med sådan et helt enkelt tæppe. Det ser skønt ud :-)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete