Friday, September 6, 2013

***

Kender I det. Man tænker på noget hver eneste dag og alligevel får man det ikke gjort. Sådan har jeg det med bloggen i øjeblikket. Jeg har en masse på hjertet og ville ønske, at jeg kunne så skriblet lidt mere ned her på nummer99. Men af en eller anden grund (der er mange), så når jeg aldrig til det i tidsrummet engang efter kl. 20, hvor ungerne snorker og opvaskemaskinen fyldt. Jeg tror jeg skyder skylden på arbejdet og på matematikken. Og på det faktum, at jeg hellere vil strikke. Holy Moly. Gid jeg var rig. Gid jeg havde en aupair.

Kender I det. Det at arbejde giver frihed. Ikke kun økomisk. Et arbejde er et frirum, hvor man kan tilsidesætte børnenes behov og fokusere på sig selv. At arbejde driver dig og giver dig selvfed tilfredsstillelse. Lige nu føler jeg seriøst, at jeg brug for sådan et arbejde...

Og så har jeg brug for min fritid. I frustration over altid at føle at jeg tilsidesætter noget eller nedprioritere, eller bare ikke får noget gjort, har jeg besluttet mig for frigøre mere tid til at dyrke MOI. Jeg stiller i forvejen høje krav til Mio med arbejdssrejser og efteruddannelse, og nu beder jeg ham dælme om mere tid. Hvor forkælet kan man være?

Men kender I det. Man har titusinder af projekter. Sy. Strikke. You name it. Og det kræver en fridag at få symaskine frem, og dem har jeg ikke mange af. Jeg starter syning på mandag og ved I hvad. Jeg kan næsten ikke vente. 3 timer hveranden mandag.

Og så må jeg have gang i en strikkeklub. Kender I nogle her i Århus eller findes der mon nogle jeg kan joine?

Undskyld for dette ekstremt ustrukturede og rodede indlæg. Jeg ved ikke lige, hvad jeg ville med det.
//Nina

3 comments:

 1. Hell yeah, jeg kender ALT til det. Ville også ønske at døgnet havde flere timer - især efter kl.20 så der var mere tid til alt det sjove og man ikke drukner i opvask og vasketøj...
  Men ihh hvor er det vigtigt at få prioritetet mig-tid - sådan har jeg det med mine syaftener hveranden onsdag, der får jeg fyldt depoterne op så jeg har overskud til at give mere af sig selv derhjemme :)

  ReplyDelete
 2. Enkelt og super lækkert tæppe! Hvis jeg ku strike og sku ha en baby, så..

  ReplyDelete
 3. Jeg har det på præcis samme måde. Gik til syning hver anden uge i foråret og der gik det rigtig fint med at få syet noget, men nu er jeg gået i stå. Orker bare ikke at skulle til at finde det hele frem og så pakke det sammen igen et par timer senere. Så jeg strikker i stedet. Bare ikke hurtigt nok :D
  Og jo, der er maaange ting jeg lige tænker at jeg skal have ordnet, men som ikke bliver til noget. Er bange for at det næste er bunken med strygetøj ;)

  ReplyDelete