Saturday, November 9, 2013

Antler Cardigan

For Instagram brugere er denne cardigang old news, men jeg synes alligevel den fortjener sit helt eget indlæg på bloggen, ikke mindst for at dele den gode opskrift, som du kan finde her.


12 comments:

 1. Ihh den er fin!
  New news for mig!

  Camilla

  ReplyDelete
 2. Smuk cardigan og smuk pige :-) Hvor er du bare god til at strikke!

  ReplyDelete
 3. Den er så skøn... Og hvor er din datter bare køn

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, det kompenserer for hendes frækhed, hihi ;)

   Delete
 4. Hej Nina
  Må jeg spørge hvilket garn du har strikket den i? Jeg er (næsten) helt grøn udi strikkekunsten, men denne cardigan MÅ jeg strikke..
  Jeg er iøvrigt blevet lidt af en stalker hos dig - du har fantastisk smag og jeg bliver altid meget inspireret af at kigge med hos dig.
  Kh Mette
  Ps. Vi var på Marapyttakursus sammen i foråret (jakker). Drømmer stadig om at deltage i endnu en kreaweekend, hvor der kan arbejdes så uforstyrret:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Mette. Tak for din søde kommentar. Var det dig der sad lige overfor mig til workshoppen? Trøjen er strikket i to tråde Blackhill garn fra garnudsalg. Ikke så nemt at strikke med, da det er lidt stivt i forhold mange andre kvaliteter. Men det bløder op, så snart man vasker det og bliver meget blødere. Du skal da bare i gang ;). Åh, ja workshoppen var super. Forhåbentlig kommer der flere af slagsen. Jeg er faktisk startet til FOF syning hver anden ugen. Det er ikke ligeså fordybende, men det giver alligevel næsten fire dedikerede timer væk fra børn, hjem og mand. Kh Nina

   Delete
  2. Hej Nina - ja det var mig, der sad lige overfor dig. Jeg håber, du har fået brugt din jakke - min er ihvertfald gået godt til og jeg har siden fået syet en mere. Lader lige nu op til en centilongjakke til min datter. Men først skiferie og derfor strik:) Tror du det kan gå at strikke den i blackhill chunky - så behøver man vist kun én tråd?.
   Lyder rigtig godt med FOF syning - det er SÅ vigtigt at få et lille pusterum en gang imellem. Hvilket hold går du på og kan du anbefale læreren? Jeg forsøgte at melde mig på overlockkurset i februar, men det var desværre overtegnet:(
   Kh. Mette

   Delete
  3. Hej Mette. For at være ærlig, har jeg ikke rigtigt fået brugt jakken. Mest af alt fordi den slet ikke passer ind i resten af min garderobe. Så jeg har en ny udgive i tankerne, og den bliver helt ensfarvet. Sejt, at du fik syet en jakke mere og skønt at have lidt at skifte med. Den var nu altså også rigtig sjov at sy. Centilong jakken er også SÅ fin. Har syet én til Ea og mønsteret kan varmt anbefaldes.

   Ja da, en tråd chunky er perfekt. God fornøjelse. Mon du deler billeder når du er færdig ;)

   Vedr. FOF så går jeg ved en lærer der hedder Jane Holbo eller lign. Hun er rigtigt sød og enormt dygtig. Men man er meget selvkørende, så man har sine projekter med, som man syer på, og så går Jane rundt og hjælper. Der bliver syet mange forskellige ting på holdet, men det er hyggeligt, og vil man noget mere teknik, så kan Jane hjælpe. Her henover efteråret har jeg gået mandage i lige uger, men jeg bliver nødt til at skifte nu, da jeg skal på skole om mandagen. Så nu er jeg der om torsdagen. Der er rigtigt mange hold, men jeg tror konceptet er det samme. Jeg har især været glad for at blive inspireret til at sy til mig selv. Jeg syer mest til børnene men Jane har rigtigt mange mønstre man må tegne af, og der er masser af inspiration.
   Ærgeligt med overlock kurset, måske du kan komme på venteliste?
   Hilsen Nina

   Delete
 5. Hej Nina
  Tak for dine input ang. garnet. Jeg tror det vil lettere kun at have en tråd at have styr på for en nybegynder som mig - nu er det bare med at komme igang:)
  Jeg tror også Marapyttajakken kunne være rigtig fin i ensfarvet - det er normalt det jeg selv vælger, men er egentlig blevet overraskende glad for de to mønstrede som modspil til alt mit mere neutrale tøj.
  Det lyder rigtig godt med syholdet. Jeg tror, jeg bliver nødt til at melde mig på noget til efteråret. Jeg har efterhånden syet en del tøj til mig selv - og endda gået i noget af det.. Men kunne godt bruge ekstra syfif. Har du prøvet kursus hos Signe Eriksen, der har bloggen Skaberlyst? Hun er også fra Århus. Jeg får nyhedsbreve fra hende og de virker rigtig gode.

  Kh. Mette

  ReplyDelete
 6. Hej Nina

  Tak for din hjælp i forbindelse med Antler cardiganen. Der er sket lidt siden jeg skrev herinde sidst. Jeg skriver igen for at fortælle, at du nu kan se cardiganen på min blog sewbluedresses.blogspot.dk, hvis du er interesseret. Igen tak for din hjælp og den fantastiske inspiration, du giver:)

  Kh Mette

  ReplyDelete