Saturday, November 16, 2013

Sy til baby

Jeg har efter snart 33 år indsæt, at jeg som oftes får mest lavet, hvis der er en deadline. Om det er projekter på arbejdet, julegaver, terminsdatoer etc. er underordnet, men en deadline eller aflevering giver mig uanede mængder energi og ting bliver afsluttet. Derfor tænkte jeg, da jeg så dette indlæg, at det måske kunne skubbe mig til at få syet lidt. Og indtil nu har det virket. Selvom Uma næppe kan kategoriseres som en baby mere, kan det vist godt gå an i sådanne udfordringer ;)

T-shirten er fra en japansk sybog, men jeg har selv tilføjet vingerne / Vesten er fra denne bog / Bukserne er tegnet af fra et par jeans og flæsen har jeg selv tilføjet, så de ligner dem fra Marapytta / Skjorten er improviseret ude fra dette kjolemønster / Nederdelen er også improviseret10 comments:

 1. Nej, hvor er det fint, Nina. Bliver helt glad af at se, at man kan sy sådan noget fint hjemmelavet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Lise. Så er det bare at komme igang ;)

   Delete
 2. Ih hvor er det fint. Jeg er især vild med vesten, den er super fin.. :-) Hvilke materialer har du brugt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Til vesten har jeg brugt noget uldstof fra stof og stil, som jeg havde købt til en cardigan til mig selv. Og så er det en rest af Liberty.

   Delete
 3. Super fint og enkelt! Og jeg har det ligesom dig med deadlines! Arbejder også bedst under pres! Men har altid tænkt, at næste gang skal jeg være i bedre tid! Men det er endnu ikke lykkedes for mig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihhi sådan siger jeg også hver gang! Og det ender altid med at jeg sidder i sidste øjeblik ;)

   Delete
 4. Det er rigtig fine ting du har fået lavet! Jeg foretrækker som regel også selv det enkle med en lille detalje. Og det synes jeg bestemt også skinner igennem på dine ting.

  Jeg er begyndt at kalde mig selv for tidsoptimist. Er der en deadline - så bruger jeg den også. Det er egentlig dumt, for jeg bruger mindst lige så meget tid på at tage mig sammen, som det reelt tager. Så jeg skal vist have et nytårsfortsæt med bare at få det gjort med det samme. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak for det. Jeg er nok også ret tidsoptimistisk, dog nogle gange lidt for meget ;).

   Delete
 5. Virkelig skønne ting, du har fået syet!
  Jeg glæder mig til denne her ph.d. er færdig så jeg forhåbentlig kan få tid til at lave andet end at arbejde om aftenen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej, tillykke med graden lige om lidt. Og jeg glæder mig til at se flere FO's både sy og strik ;) KH

   Delete