Wednesday, January 8, 2014

The Voilà Blouse

Mønsteret har jeg købt lige her. Lagde lidt ekstra længde på, så det blev til en kjole. Modellen er super fin til Ea. Den har en meget bred halsudskæring (boat neck), hvilket jeg var meget spændt på, men den falder meget fint over hendes ellers så smalle skuldre. Den er syet i en rest fra denne kjole til mig selv.

Ea endte med at have kjolen på nytårsaften, fordi den ultra dyre, guld glimmer kjole fra Christina Rohde, som Ea selv havde valgt, kradsede så meget, at den røg af efter en halv time. Og hverken Ea eller jeg mente, at hun skulle lide for skønheden, så da den umiddelbare skuffelse havde lagt sig, blev kjolen pakket væk til senere bytning. Altså…!

Men hun var altså godt tilfreds med den hjemmesyede, og den var dejlig blød. Til info så er det ikke billederne der snyder. Ea har en meget blå/sort kind, og her ser det endda noget bedre ud. hun faldt ned af en stol fredagen inden jul i børnehaven og ramte en anden stol. De hævelsen havde lagt, skiftede kinden stille og roligt farve fra blå til sort til lilla til gul til grøn. Av for den.

6 comments:

 1. Den er så fin, den bluse. Jeg har selv syet en Voila, som jeg snarest fremviser på bloggen. Ved ikke med dig - men ærmerne drillede mig lidt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Trine. Den glæder jeg mig til at se. Jo ærmerne var drilske, det giver jeg dig ret i. Kh nina

   Delete
 2. Den er vildt fin, stoffet minder meget om en kjole jeg forelskede mig i, fra en af de første børnekollektioner ved COS. Måske man snart skulle overveje et sykursus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh Cos. Love it til store og små. Du må i gang, det er slet ikke så svært ;)

   Delete
 3. Det er en skøn model, og virkelig fin i det stof...

  Stakkels pige, det ligner noget der har gjort ondt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahmen den kind! Hun er stadig lidt blå så lægen vil se os i næste uge. Simpelhen så uheldigt :(.

   Delete