Sunday, October 20, 2013

Hjemmebag

Jeg har nu i en måned bagt to rugbrød om ugen. De bliver skåret i skiver, så det er nemt lige at snuppe et stykke. Vi har ikke købt et eneste rugbrød, og det føles ikke mindre end fantastisk. Tak for inspirationen Badelma-Badutski.

Mest af alt er jeg positivt overrasket over, hvordan nemt det er til trods for en bagning, der strækker sig over 2-3 dage.




9 comments:

  1. Det er bare det bedste med hjemmebagt rugbrød. Det man køber smager lige pludselig ikke nær så godt mere!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Åh ja det smager så skønt. Og jeg synes tilmed at det holder sig super godt.

      Delete
    2. Hej Lise. Opdager først nu er at det er dig! Og med ny blog. Glæder mig til at følge. Knus

      Delete
  2. Det var da så lidt.. SÅ lækkert at være selvforsynende. Og nej det tager "ingen tid". Det handler bare om at have kørt det i system.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeg bagte en del rugbrød før vi fik børn, men har siden ikke rigtigt kunne komme i gang. Dejligt at blive inspireret og sikke en succesoplevelse.

      Delete
  3. Det ser lækkert ud. Trods gode intentioner er jeg endnu ikke kommet i gang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det smager også skønt skønt. Det tog mig også lidt tid at komme i gang og finde den rigtige opskrift, men nu kører det bare ;))

      Delete
  4. Ser super lækkert ud.
    Vil du dele opskriften ?

    ReplyDelete
  5. Uh får helt lyst til at gå i gang, kunne også godt tænke mig opskriften...

    ReplyDelete